İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 30 Aralık 2022 151 Görüntüleme

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’NUN YENİ YIL MESAJI

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’NUN YENİ YIL MESAJI

Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getiren yeni bir başlangıçtır.

2022 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla yeni bir yıla giriyoruz.

2022 yılında dünya genelinde yaşanan kaotik süreç maalesef hepimizi etkiledi.

2023 yılında; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliği en büyük dileğimizdir.

Geride kalan 2022 yılının muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Baş döndürücü bir hızla değişen dünya şartları yeni fırsatları da beraberinde getirmektedir.

Sevgi, barış ve hoşgörü ilçesi Tarsus’ta bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, ülkemizin daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır.

2023 yılında da “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.” düsturundan hareketle vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların dertleri ve sıkıntılarına çözüm aramaya devam edeceğiz.
Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri milli yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz mutlaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, saygıdeğer Tarsusluların, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Kadir Sertel OTCU
Tarsus Kaymakamı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster