İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus 28 Ekim 2023 61 Görüntüleme

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU:”CUMHURİYETİMİZİN 100. YAŞI KUTLU OLSUN”

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’NUN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI:
“Değerli Tarsuslular…
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nızı kutluyorum.
Cumhuriyetimiz 20. yüzyılın en muhteşem olaylarından biridir. Çünkü bizi bu muhteşem olaya taşıyan süreçte tam bağımsızlık için, eşitlik için, uygarlık için ve millet için adanmış -feda edilmiş- hayatlar ve idealler vardır.
Atatürk’ün “Türk Milletinin tabiat ve adetlerine en uygun idare” ve “en büyük eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyet, kalkınmanın, çağdaşlaşmanın, hukuk devleti ilkelerini tesis etmenin ve kayıtsız şartsız halk egemenliğinin hayat bulduğu yegâne rejimdir.
Cumhuriyet, demokrasiyi yeşerten, geliştiren en iyi sistemdir. Kişinin hak ve özgürlükleri bu sistem içinde güvenceye alınabilir.
Cumhuriyet, akla, bilime, toplum ihtiyaçlarını gidermeye en uygun devlet biçimidir.
Cumhuriyet ahlaki fazilete dayanan bir idaredir. Büyük Önder’in deyişiyle “Cumhuriyet fazilettir.”
100. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizle ve ona hayat veren aziz milletimizle iftihar ediyoruz.
Kaotik bir süreçten geçen içinde yaşadığımız coğrafyada ve dünyada; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı el ele vererek, kenetlenerek bağımsız ve onurlu yaşama azmimizi tazeleyerek ve geleceğe güvenle bakarak kutluyoruz.
Milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü gözümüz gibi koruyacağız. Vatan için canını feda eden şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız. Teröre asla taviz vermeden ülkemiz üzerine oynanan bütün kirli oyunları boşa çıkarmaya devam edeceğiz. Mücadelemiz devam ediyor…
Bize Cumhuriyetle birlikte yaşama onurunu veren başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere ekonomide, sanatta, sporda, eğitimde, bilim ve teknolojide, tarımda, Cumhuriyetimize hayat verenleri ve aziz Şehitlerimizi/ Gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.
CUMHURİYETİMİZİN 100. YAŞI KUTLU OLSUN.MİLLETİMİZ VE DEVLETİMİZ SONSUZA DEK VAR OLSUN.BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. 29/10/2023
Kadir Sertel OTCU Tarsus Kaymakamı  “

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster