Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 8 Temmuz 2023 89 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şubesini Ziyaret Etti

Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı M. Bülent Gözener yaptığı açıklamada ;

7.07.2023  Cuma günü, Dernek binamızda 30 Haziran Emekliler Günü ve Haftası’nı kutlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledik. Bu mutlu günümüzde, bizi ziyaret ederek kalbimizi sevinçle dolduran değerli bir konuğumuz vardı: Sayın Kaymakamız Kadir Sertel Otçu. Kendisine bu vesileyle teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sayın Kaymakam Otçu, geçmişten bugüne emeklilerimizin karşılaştığı sorunları dinlemek ve çözüm bulmak için özveriyle çalışan bir yönetici olmuştur. Emeklilerimizin haklarını ve refahını korumak için her zaman büyük bir özveriyle çaba sarf etmiştir. Bu güzel günde Dernek binamıza gelerek bizleri onurlandırmış ve emeklilerimizin sorunlarını bizzat dinleyerek yardımcı olmuştur.


Her yıl 30 Haziran Emekliler Günü ve Haftası’nda Sayın Kaymakam Otçu, dernek binamızı ziyaret ederek emeklilerimize destek vermektedir.

Ancak sadece bu ziyaretlerle yetinmeyip, kendi makamında da emeklilerimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için zaman ayırmaktadır. Bu tutumuyla, emeklilerimizin haklarına verdiği önemi göstermekte ve onların yanında olduğunu kanıtlamaktadır.

Dernek yönetimi olarak, camiamız adına ve tüm emeklilerimizin adına Sayın Kaymakam Kadir Sertel Otçu’ya teşekkürlerimizi bir kez daha sunmak istiyoruz. Emeklilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak, haklarını korumak ve refahlarını artırmak için gösterdiği çabalarından dolayı minnettarız. Sayın Otçu’nun samimiyeti, anlayışı ve özverisi, emeklilerimiz arasında büyük bir takdirle karşılanmaktadır.


Bugünün anlam ve önemine dikkat çekmek ve Sayın Kaymakam Otçu’ya olan minnettarlığımızı ifade etmek adına bu özel etkinliği düzenledik.

Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı olarak, bizzat şahit olduğum bu destek ve dayanışma atmosferinin bizi çok mutlu ettiğini belirtmek isterim.

Sonuç olarak, Sayın Kaymakam Kadir Sertel Otçu’nun 30 Haziran Emekliler Günü ve Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaret ve destekleri için kendisine dernek yönetimi, camiamız ve tüm emeklilerimiz adına en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster