Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 30 Mayıs 2024 46 Görüntüleme

Tarsus Kaymakamı, Bursluluk Sınavı’nda 500 Tam Puan Alan Öğrencilere Hediye Takdim Etti

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İlköğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda 500 tam puan alarak büyük bir başarı gösteren öğrencileri makamında ağırladı ve kendilerine hediye takdim etti

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Akçalı, okul müdürleri ve öğretmenler de hazır bulundu.
Ziyarete katılan öğrenciler arasında Sadık Eliyeşil Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Eylül Ceyran, 75. Yıl Kocatepe Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Berat Hazni Yılmaz, Çukurova Sanayi Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Nur Ecenaz Yılmaz ve aynı okulun 5. sınıf öğrencisi Nalan İnci Üçel yer aldı.


Kaymakam Akyüz, başarılı öğrencileri tebrik ederek, onların elde ettiği bu önemli başarıyı takdir etti. Öğrencilere destek olan öğretmenler ve okul yöneticilerine de teşekkürlerini iletti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen bu özel ziyarette öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, öğretmenler ve okul yöneticileri de öğrencilerin başarılarından duydukları gururu ifade ettiler. Bu tür başarıların eğitim camiasında önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin, öğrencilerin başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Başarılı öğrencileri ve onlara destek veren eğitimcileri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster