Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 24 Mayıs 2024 57 Görüntüleme

Tarsus Kadın Korosu, Cinköy İlköğretim Okulu Öğrencilerine Mezuniyet Töreni Düzenledi

Tarsus Cinköy İlköğretim Ortaokulu’nun mezuniyet töreni, Tarsus Kadın Korosu’nun sponsorluğunda gerçekleştirildi.
Tarsus Kadın Korosu Başkanı ve Şefi Duygu Gökayaz ve yönetim kurulu üyeleri de törene katılarak öğrencilere destek verdi.
Tören, 4. sınıf öğrencileri için madalya ve belge takdimi ile başladı.
4-A sınıfından Serra Sarıoğlan’a Okul Müdürü Sibel Başyiğit, Elif Nur Dönmez’e Okul Müdür Yardımcısı Neşe Güçyener, Sedat Kıvrak’a Tarsus Kadın Korosu Başkanı ve Şefi Duygu Gökayaz, Beren Naz Andıl’a Sınıf Öğretmeni Selda Sancar, Emine Habibe Tuncer’e Okul Öncesi Öğretmeni Zeynep Çetin, İnci Serin Kıvrık’a Fen Bilgisi Öğretmeni Pınar Karacılar, Yiğit Ege Öztürk’e Beden Eğitimi Öğretmeni İlke Bal, Emir Ercan’a İngilizce öğretmeni Ece Kayhan, Ömer Enes Coşkun’a Türkçe Öğretmeni Fatih Doğan ve Orhan Dönmez’e Öğretmen Zehra Çimen madalya ve belgelerini takdim etti.
4. Sınıf öğrencilerinin madalya ve belgelerini takdim töreninin ardından 8. sınıflar için de madalya ve belgelerini takdim töreni gerçekleştirildi.
8. Sınıf öğrencilerinden Elif Karaoğlan ve Metehan Öztürk’e Okul Müdürü Sibel Başyiğit, Sıla Sönmez ve Mustafa Akkız’a Okul Müdür Yardımcısı Neşe Güçyener, Mehmetcan Civelek ve Hatice Kıvrak’a Öğretmen Ülviye Batmaz, Hasret Çor ve Zeliha Dönmez’e İngilizce Öğretmeni Ece Kayhan, Sıdıka Genç’e Fen Bilgisi Öğretmeni Pınar Karacılar, Oğuz Serin’e Sınıf Öğretmeni Selda Sancar, Gözde Aslan’a Öğretmen Zehra Çimen, Umut Arda Erdoğan’a Türkçe Öğretmeni Fatih Doğan, Kayra Sarıoğlan’a Beden Eğitimi Öğretmeni İlke Bal ve Furkan Sarı’ya Okul Öncesi Öğretmeni Zeynep Çetin madalya ve belgelerini takdim etti.
Törenin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve çocuklar kep fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladı. Tarsus Cinköy İlköğretim Ortaokulu Müdürü Sibel Başyiğit törenin sonunda Tarsus Kadın Korosu Başkanı ve Şefi Duygu Gökayaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster