İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 12 Şubat 2024 31 Görüntüleme

Tarsus İlçe Müftülüğü Zekât Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde yürütülen 2024 Yılı Zekât İyilik Buluşmaları Toplantısı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen’in katılımlarıyla Tarsus İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Personele yönelik gerçekleştirilen “Zekât Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı” Tarsus Ulu Camii Müezzin Kayyımı Mümin Bilecan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Murat Akçay’ın açış konuşması ile başladı.


Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İşliyen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği içerisinde yürütülen hizmetlerin etkin bir şekilde bilinirliğini artırmak ve farkındalığını oluşturmak, zekât verebilecek durumda olan hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında kardeşlik köprülerinin kurularak dayanışma ve kaynaşma ruhunun canlı tutulmasının sağlanması konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Konferansa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, İl Müftüsü Aydın Yığman, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Başkanlık Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Tarsus Ashab-ı Kehf Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Birol Öz, şube müdürleri, din görevlileri ve diğer personel katıldı.

Toplantı İl Müftüsü Yığman ve İlçe Müftüsü Akçay’ın Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen’e hediye takdimiyle sona erdi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster