Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 21 Mayıs 2024 48 Görüntüleme

Tarsus İlçe Müftülüğü Din Görevlilerine ‘Savaş, Göç ve Aile’ Konferansı Düzenlendi

Tarsus İlçe Müftülüğü, din görevlilerine yönelik ‘Savaş, Göç ve Aile’ konulu bir konferans düzenledi. İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Başkanlık Müftüsü Dr. Hayri Erenay konuşmacı olarak yer aldı.

Konferansın ardından, İlçe Müftüsü Murat Akçay, Dr. Hayri Erenay’a Tarsus İlçe Müftülüğü adına hazırlanan hediyeyi takdim etti. Akçay, konuşmasında Dr. Hayri Erenay’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, konferansın din görevlileri için önemli ve bilgilendirici olduğunu belirtti.

Konferans, savaş ve göç gibi zorlu süreçlerin aile yapısı üzerindeki etkilerini ele alarak, bu konularda din görevlilerinin bilgi ve farkındalığını artırmayı amaçladı. Katılımcılar, konferans sonunda Başkanlık Müftüsü Dr. Hayri Erenay’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster