İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 25 Ocak 2023 160 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU YÖNETİCİLERİ BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ

Tarsus İdman Yurdu Basın Toplantısı
Tarsus İdman Yurdu başkanı Cem Kavalcı;

Tarsus İdman Yurdu 27 Ocak Cuma gününü kadar yaklaşık 10-14 milyon TL yi bulamazsa transfer tahtasını açamıyoruz. Açamazsak hafta sonu Menemen maçına çıkamıyoruz..
Sonrasında puan silme cezaları ve artık ligden affımızı isteyeceğiz..


Haziran ayında da 44 milyon TL ödeme yapmak zorundayız..

Şahin Kırbıyık ile görüştüm. Tahtayı açalım dedim. Ben artık para desteği vermem dedi.. Kırbıyık döneminden kalan borçlarda var. Başkan kendi olduğu dönemde ödemiş ama sonrasında bıraktıktan sonra kalan borçlar ödenmemiş..


Tüm Tarsuslulardan ve İdman Yurdu severlerden özür diliyorum. Çünkü Başkan Haluk Bozdoğan’dan güven alarak Serbest Atış programında Transfer tahtasını açtık dedim. Güvendim çünkü.. Herkesten özür diliyorum..

Haluk bozdoğan sözleri tutmadı. telefona bakmıyor. Allah’a havale ediyoruz ama hesaplaşmasını da biliriz.. Bozdoğan nasıl sokağa çıkacak…

Vahap Seçer’e gideceğiz. Randevu aldık. Ama oradan da bir şey çıkacağını sanmıyorum. Çünkü daha öncede oldu. Kimlere destek vereceğiz çok fazla destek talebi var deniliyor..

Kısacası cumaya kadar vakit var. sonrası yok artık. Açamazsak cumaya, kapanıyoruz. biz kapatmıyoruz. Maçlara bile çıkamayacağız…

NOT:Mehmet Uysal’ın yazısıdır

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster