Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 7 Ekim 2024 13 Görüntüleme

Tarsus İdman Yurdu BAL’a Mağlubiyetle Başladı

Tarsus İdman Yurdu Kendi Sahasında Anamur Belediyespor’a 2-0 Yenildi

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, ligin ilk haftasında Anamur Belediyespor’u Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nda konuk etti.
Maça istediği gibi başlayamayan Tarsus İdman Yurdu, henüz 3. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıya da istediği başlangıcı yapamayan temsilcimiz, 46. dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Maçta başka gol olmadı ve Tarsus İdman Yurdu, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Tarsus İdman Yurdu yetkilileri konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı:“Sezonun ilk maçından ne yazık ki mağlup ayrılıyoruz. Henüz yeni Yönetim Kurulu’muz göreve geleni birkaç hafta olmuşken kurulan kadromuz ile sahada onurumuzla mücadele ettik. Maçın sonucundan bağımsız oynadığımız oyun ve gösterdiğimiz performans ile ilgili olumlu ve olumsuz özeleştirimizi yapacağız ve takımımızın menfaatleri doğrultusunda adımlar atmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster