İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 19 Aralık 2022 179 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU 1-1 BERABERE KALDI

VE LİG DEVRE ARASINA GİRDİ ‘Son Maçta Neler Oldu’ SON MAÇ İNEGÖLSPORU MİSAFİR ETTİK 1-1 BERABERE KALDIK
Tarsus taraftarlar Derneği ve gruplarından Korsanlar Grubu ilk yarı afişlerini ters asmıştı. İkinci yarı afişlerini söktü Maraton tribüne geçip slogan attılar, bunun ardından tamda dakika 46’yı gösteriyordu İnegölspor Bahadır Taşdelenin gölüyle 1 sıfır öne geçti.
Sahada Tarsuslu genç sporcular vardı (çoğu ilk kez profesyonel olmuştu) içerde yıllardır profesyonel oyuncularımız tecrübeli futbolcularımız genç sporcular kısmen hata yaptıklarında alkışlamak yerine moral vermek yerine habire bağırıyorlardı, bu üzücüydü) Bu arada Artun ile kapalı tribün arasında bir gerginlik yaşandı.
Dakikalar 86’yı gösteriyordu ve Yusuf Talum harika bir gool ile skotu 1-1 getirdi. 1-1’lik sokurun hemen ardından Kapalı tribünde henüz ne olduğunu anlayamadığımız bir fiili tartışma karmaşa oldu.
Yine aynı dakikalar içinde bu sefer sahanın içinde iki takımın futbolcuları bir birine girdi. şaşkınlıkla izledik yaşanılanları.
Maçın adamı bizce Sefa Durmuş oldu, oldu da olmasına, maçın son düdüğünün ardından, birde mesaj verdi, orta sahaya giderek forması bırakarak soyunma odasına geçti.
Nitekim 18 Maçın 11’ini beraberlikte rekora doğru giderek tamamladık. Son olarak Tarsuslu genç sporcuları kutluyor, Yeni yönetime de başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster