Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 6 Mayıs 2024 22 Görüntüleme

Tarsus Halk Eğitimi Merkezi Sene Sonu Karma Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Tarsus Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü, saat 15:00’te Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde düzenlenen “Sene Sonu Karma Resim Sergisi” renkli ve çeşitli eserlerle dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı
Sanatseverler, farklı teknikler ve tarzlarda üretilen eserleri inceleme fırsatı buldular. Sergide, yetenekli kursiyerlerin yıl boyunca emek vererek ortaya koyduğu resimler, zengin bir sanat atmosferi oluşturdu.
Yağlı boya, suluboya, pastel gibi çeşitli malzemelerle hazırlanan eserler, izleyicilere sanatın çeşitliliğini ve derinliğini gösterme imkanı sundu.
Serginin açılışına, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, Kurum Müdürleri ve sanatseverlerin yanı sıra, şehrin kültür ve sanat camiasından önemli isimler de katıldı.
Etkinlik boyunca sanatseverler, eserler hakkında bilgi alıp sanatçılarla sohbet etme imkanı buldular.
Tarsus Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, sanatın toplum üzerindeki olumlu etkilerini yaygınlaştırmak ve sanatseverleri bir araya getirmek adına düzenlediği etkinliklerle faaliyetlerine devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster