İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Şubat 2023 118 Görüntüleme

TARSUS HALCİLER DERNEĞİ ‘HARSUS HALİ’ DEPREM BÖLGESİNE 4 TIR SU VE TEMEL GIDA YARDIMI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Tarsus Halciler Derneği ve Tarsus Hal esnafının yardımsever ve hayırsever esnafları Ülkemizde yaşanan Deprem afetinden dolayı Deprem bölgelerine ve depremzedelere 4 tır yardım gerçekleştirdi. Yardımların büyük bir kısmı su ve temel gıda üstüne dün 3 tır çıkartan Tarsus hali bugün ise bir tır yardım aracını Deprem bölgesine gönderiyor.


Tarsus Halciler Deneği Başkanı Sn Ali İLK Akkoza Medya Mikrofonlarımıza şunları aktardı : Ülke genelinde yaşadığımız bu deprem felaketi ülkemize kabus gibi çökmesi hepimizi derinden üzmüştür. Ölenlere buradan rahmet diliyorum. Enkaz altında kalanların biran önce kurtarılmasını temenni ediyorum.


Ülkemizin geninde vardır, böyle zor günlerde bir birimize yardım etme ve birlik ve beraberlik hepimizin kanında damarında olan bir histir. Bizde Tarsus Halciler Derneği olarak, yönetim kurulumuz, hal esnafımız, sevkiyatçılarımız, Halde çalışan emektarlarımız, ve hayırseverler halkımızın olarak çok güzel bir şekilde yardımlaşma oluşturduk, Halin dışında da bazı eş dost ve arkadaşlarımız da yardım malzemeleri getirdi hepsine çok teşekkür ediyorum dedi.


Ayrıca Sn. Başkan İLK sözlerine şöyle devam etti : Afet kurulu dün bize bir e-mail göndermişti, 18-25 yaş arası genç kızlarımızın gönüllü çocuk bakıcılığı yapmak üzere taleplerinin olduğunu da sizin aracılığınız ile buradan söylemek isterim diyerek, tekrardan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, Bir daha ülkemizin böyle afetleri yaşamamasını temenni ediyor ve yardımların devam etmesinin altını çizmek istiyorum dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster