Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 25 Temmuz 2024 25 Görüntüleme

Tarsus Gençlik Merkezi’nden Yaz Kur’an Kurslarına Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mersin Gençlik Merkezi’ne bağlı Tarsus Gençlik Merkezi yetkilileri, “Merkezim Her Yerde Bu Yaz” etkinliği kapsamında yaz Kur’an kurslarında eğitim gören çocukları ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında, Benlizade Camii, Mehmet Alıcı Kız Kur’an Kursu, Öğretmenler Mahallesi Camii ve Kavaklı Beyazıt Camii Kur’an kurslarına giden yetkililer, çocuklarla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinlikler sırasında çocuklarla hoş ve eğlenceli vakit geçiren yetkililer, onların eğitimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra moral ve motivasyonlarını da artırmayı amaçlıyor. Gençlik Merkezi yetkilileri, bu tür ziyaretlerin çocukların gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, yaz boyunca benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster