Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Teknoloji 10 Haziran 2024 55 Görüntüleme

Tarsus Genç Girişimci İşadamları Derneği’nden Akkoza’ya Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısını gerçekleştiren Tarsus Genç Girişimci İşadamları Derneği (TAGGİAD), Başkanlığa eçilen İnşaat Mühendisi Kağan Topaloğlu ve Genel Koordinatör Ali Buğra Gazi Tarsus’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Bu ziyaretler kapsamda Akkoza Medya Grubumuzu da ziyaret eden heyet, geleceğe yönelik planlarını paylaştı.
Genç Girişimciler Tarsus İçin Çalışıyor
2024 yılında kurulan TAGGİAD, genç girişimcilerin fikirlerini yatırımcılarla buluşturmayı ve ortak fayda sağlayacak projelerle Tarsus’a katkı sunmayı amaçlıyor. Dernek Başkanı Kağan Topaloğlu ve Genel Koordinatör Ali Buğra Gazi, Akkoza Medya Rejisörümüz Erdal Alakaş ile gerçekleştirdikleri görüşmede, Tarsus’a faydalı olmak için yola çıktıklarını ve bu doğrultuda planlarını anlattılar.
Avrupa Birliği Hibe Projesi Başarısı
Geçtiğimiz ay Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında, TAGGİAD üyelerine BERA Ar-Ge Yazılım ortaklığı ile 10.000 Euro ile 25.000 Euro arasında hibe desteği sağlandığını ve bu projede, BERA Ar-Ge Yazılım Şirket Sahibi ve Genel Müdürü Tarsuslu Ali Arı’dan da destek aldıklarını belirttiler.
Karşılıklı İyi Dileklerle Ziyaret Tamamlandı
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle son buldu. TAGGİAD yönetimi, Tarsus’un genç girişimcilerini desteklemeye ve kente değer katmaya yönelik çalışmalarını sürdürmeye kararlı olduklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster