Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 21 Ağustos 2024 22 Görüntüleme

Tarsus Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası’ndan ; Velilere ve Öğrencilere Kırtasiye Uyarısı

Tarsus Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Cumali Taş ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Gülşen, Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret etti

Ziyarette, Akkoza CEO’su Hasan Selenoğlu, misafirlerini sıcak bir şekilde karşıladı.

Ziyaret sırasında Başkan Cumali Taş ve Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Gülşen, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle 9 Eylül’de okulların açılmasına, 2 Eylül’de ise anaokullarının eğitim-öğretime başlamasına kısa bir süre kala, öğrenciler ve veliler için kırtasiye alışverişi konusunda hayati uyarılar yapıldı.

Başkan Cumali Taş, öğrenci ve velilerin kırtasiye ihtiyaçlarını zincir marketler yerine Tarsus’un yerel esnaflarından karşılamaları gerektiğine dikkat çekti. Taş, bölgedeki kırtasiyecilerin desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, bu tür alışverişlerin yerel ekonomiye olan katkısını vurguladı.

Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Gülşen ise kırtasiye ürünleri konusunda önemli diğer bir noktaya dikkat çekti. Gülşen, piyasada sahte kırtasiye ürünlerinin yaygın olduğunu ve bu ürünlerin kanserojen maddeler içerebileceğini belirterek, velilerin ve öğrencilerin alışverişlerinde son derece dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Hasan Selenoğlu, bu değerli açıklamalarından dolayı Başkan Cumali Taş’a ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Gülşen’e teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selenoğlu, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster