Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 26 Aralık 2023 93 Görüntüleme

Tarsus Belediyesispor Kulübü Sporcusu Abuzer Topaloğlu, Türkiye Boks Şampiyonası’nda Başarı Elde Etti

Tarsus Belediyesispor Kulübü sporcusu Abuzer Topaloğlu, Türkiye Boks Şampiyonası’nda +92 kiloda elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye 2’ncisi olan başarılı sporcu, bu önemli başarısının ardından Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı ziyaret etti.

Başkan Bozdoğan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Samsun’da düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda +92 kiloda Türkiye 2’ncisi olan Tarsus Belediyesispor Kulübü sporcumuz Abuzer Topaloğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımıza olan desteğimiz her daim devam edecek” dedi.

Abuzer Topaloğlu, Türkiye Boks Şampiyonası’ndaki performansıyla Tarsus Belediyesispor’un gurur kaynağı oldu. Başkan Bozdoğan, sporcuya başarılarının devamını dileyerek, Tarsus’un adını sporda daha da ileriye taşımak için desteklerinin süreceğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster