İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 30 Mayıs 2023 118 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ’NE AİT 65 ADET TAŞINMAZIN SATIŞI, CANLI YAYINLA GERÇEKLEŞTİ

Tarsus Belediyesi tarafından mülkiyeti Tarsus Belediyesi’ne ait 65 adet taşınmazın canlı yayında satış ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu satışı gerçekleşen 65 taşınmaz şeffaf yönetim anlayışıyla, canlı yayında kamuoyu ile paylaşıldı.

Tarsus’ta yapılması planlanan pek çok proje, Tarsus Belediyesi tarafından mal ve hizmet alımı için sosyal medya üzerinde kamuoyuyla paylaşılmaya devam ediyor. Tarsus Belediyesi Turuncu Salon’da yapılan satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile gerçekleştirildi.

CANLI YAYINDA 65 TAŞINMAZDAN 9’UNUN SATIŞ İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Canlı yayında İhale Komisyonu Başkanı Ali Dinsever tarafından yapılan ihale, teklif mektuplarının açılması ile başladı. Gerçekleşen ihalede katılımcıların belgeleri canlı yayında kontrol edildi. Eksiksiz bir şekilde evraklar incelendikten sonra teklifler okundu. Birden fazla teklifin olduğu taşınmazlar için açık artırma yapıldı. Toplamda 65 taşınmazdan 9’unun satış işlemi gerçekleştirildi. Taşınmazların satış işleminin gerçekleştirilmesi ardından ihale sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster