Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Ekim 2023 85 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KENT GENELİNDE SONBAHAR TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

Tarsus Belediyesi “Temiz Bir Tarsus” için rutin temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda sıcak yaz aylarının ardından sonbaharın gelmesiyle Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde sonbahar temizliği seferberliği başlattı. Ekipler, dip köşe temizlik çalışması yaptı.

Tarsus Belediyesi, şehrin içini tertemiz ve daha yaşanabilir hale getirebilmek adına yaptığı temizlik çalışmalarının yanında mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmaları ile de şehri pırıl pırıl yapmaya devam ediyor. Sonbaharın gelmesiyle birlikte kapsamlı temizlik çalışması yapmak için kolları sıvayan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ekipleri, bugün Şehitishak Mahallesi’nde konteynerleri özenle temizleyip dezenfekte ederek hijyen standartlarını yükselttiler. Sokaklarda da gözle görülür bir değişiklik yaşandı. Ekipler, sokakları titizlikle yıkayarak temizlik ve estetik açısından mahalleye yeni bir soluk getirdi. Ayrıca, ağaç dallarının budanması işlemi de kepçe ve kamyonlarla gerçekleştirildi. Kesilen dallar, çöp taksiyle güvenli bir şekilde taşındı. Yabani otların biçilmesi, mıntıka temizliği, moloz ve katı atıkların toplanması, yolların tazyikli su ile yıkanması ve çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektesi gibi çalışmaları birlikte yürüten ekipler, ardında temiz bir mahalle bıraktı.

“MAHALLEMİZİ DİP KÖŞE TEMİZLEDİK”

Gerçekleştirilen temizlik çalışması hakkında bilgi veren Tarsus Belediyesi yetkilileri; “Sonbaharın gelmesiyle birlikte başlattığımız çalışma ile mahallemizin cadde ve sokaklarını dip köşe temizledik. Özellikle mahallenin ana arterlerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Parkların çevresinde ve kaldırım kenarlarında büyüyen yabani otları biçtik. Yolları tazyikli su ile yıkayıp araç süpürgesi ile kaldırım ve yolları toprak ve atıklardan arındırdık. Belediyemize ait süpürge araçlarımız ile de kaldırım kenarlarını detaylı bir şekilde temizledik. Çalışmalarımız kent genelinde devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster