Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 14 Ağustos 2024 26 Görüntüleme

Tarsus Belediyesi’nden Gözlükule Mahallesi’nde Ücretsiz Biber Dağıtımı

Tarsus Belediyesi, kentteki üreticiler tarafından hibe edilen biberleri halka ücretsiz olarak dağıttı

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından organize edilen dağıtım, Gözlükule Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Belediye yetkilileri, yerel üreticilerin belediyeye hibe ettiği biberlerin, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla dağıtım yapıldığını belirtti. Tarsus Belediyesi, bu tür sosyal yardımlarla hem üreticilere destek vermeyi hem de kent sakinlerinin gıda ihtiyaçlarına katkıda bulunmayı hedefliyor.


Tarsus Belediyesi Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada :“Kentimizdeki üreticiler tarafından belediyemize hibe olarak verilen biberler, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Gözlükule Mahallesi’nde ücretsiz olarak halkımıza dağıtıldı.” denildi.

Gözlükule Mahallesi sakinleri, dağıtılan biberlerden memnun olduklarını ifade ederek, Tarsus Belediyesi’ne ve üreticilere teşekkür etti. Belediyenin bu tür sosyal yardımları, kent genelinde olumlu karşılanmaya devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster