Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 8 Ocak 2024 47 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEK

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan : “Ben halkımla geldim, Halkıma güvenirim, Halkımla giderim”
Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü, saat 14.00’te Müze arkası otoparkında vatandaşlara ücretsiz olarak çeşitli tarım ürünleri dağıttı. Dağıtılan ürünler arasında silajlık mısır, un, tıbbi aromatik bitki, fidan, süs bitkisi, portakal ve limon, marul gibi tarım ürünleri bulunmaktaydı.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımız okundu.
Ardından sahneye davet edilen; Dorak Mahallesi Muhtarı Mustafa Borluoğlu, Üretici Emine Çelik ve Reşat Yırtlaz Tarsus Belediyesi’ne ve Başkan Haluk Bozdoğan’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Başkan Haluk Bozdoğan: “Meclis Sizin Meclisiniz, Halkın Meclisi”
Son olarak söz alan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan katılımcılara seslendi:
“Bütün çiftçilerimize verdikleri emeklerden dolayı hepsine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Özellikle, birlikte bir ekip olarak çalışmalarımızda belediyedeki ziraat mühendislerimizin ve teknikerlerimizin ciddi bir emeği oldu. Köy köy gezdiler, ata tohumu miras alarak gerçek milliyetçilik anlayışımızı ortaya koydular.
Değerli Tarsuslular, sevgili hemşerilerim, biz birbirimizi tanırız. Ben sizi tanırım, siz beni tanırsınız. Önemli olan, dedikodu ve garip lafların dolaştığı zamanlarda dahi mecliste gereken yanıtı vermek.
Meclis sizin meclisiniz, halkın meclisi. Halkın seçtiği mecliste elbette siyaset konuşulur, her şey konuşulur. Ama dışarıdan konuşanlara da gerektiğinde yanıt veriyorum. Bu kente zamanında kimlerin neler yaptığını bilen biriyim” dedi.
Ayrıca Başkan Bozdoğan; Tarsus’un doğalgaz hanesi sayısı 14.000 iken, şu an bu hane sayısı 3 katına çıktığını ve 43.000’e ulaştığını,2019 ile 2024 yılları arasında doğalgaz hane sayısı 3 katına çıktığını da belirtti ve bütün katılımcılara teşekkür etti.
Tarsus Belediyesi, bu etkinlikle hem tarımsal ürünleri vatandaşlara ulaştırarak destek olmayı hem de tarımın önemine dikkat çekmeyi amaçladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster