İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Ekim 2022 207 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BESİCİLERE SİLAJLIK MISIR YEMİ DESTEĞİ

Tarsus Belediyesi tarım ve hayvancılığı geliştirmeye yönelik çiftçilere verilen desteklemelere devam ediyor. Çiftçilerin talebi ve desteklenen ürünlerdeki verim artışları dikkate alınarak “Tarsus’ta Hayvancılığı Geliştirme” projesi kapsamında besicilere yüzde 50 Hibe Destekli Silajlık Mısır yemi dağıtımı gerçekleştirilecek. Projeden faydalanmak isteyen vatandaşlar  (0324) 616 34 96, 616 34 95 ve 616 34 97 numaralı hatlara ulaşarak kayıt olabilecek. Son başvuru tarihi ise 14 Ekim olarak belirlendi.

Tarsus Belediyesi “Yerel ekonomisi kalkınmış, engelsiz, eğiten, üreten bir kent” mottosu ile yola çıkarak, hayvancılıkla uğraşanların yem ihtiyaçlarını gidermek, yerli üretimi arttırmak, kırsal kalkınmayı geliştirmek ve artan maliyetler karşısında üreticileri desteklemek amacıyla Tarsus’ta “Hayvancılığı Geliştirme” projesi kapsamında besicilere yüzde 50 Hibe Destekli Silajlık Mısır yemi dağıtımı gerçekleştirilecek. Vatandaşlar verilen numaraları arayarak proje hakkında bilgi alabilecek ve kayıt olup yem desteğinden faydalanabilecek. Vatandaşlar 14 Ekim 2022 Cuma gününe kadar belediyeye başvurabilecek.

 YÜZDE 50 HİBELİ YEM DESTEĞİ

Tarım ve hayvancılık alanında yüksek bir potansiyele sahip olan Tarsus’ta besiciler bu hibe ile rahatlayacak. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın üzerinde büyük bir hassasiyetle durduğu çiftçiye ve besiciye destek çalışmaları da devam ediyor. Besiciler 14 Ekim 2022 Cuma gününe kadar (0324) 616 34 96, 616 34 95 ve 616 34 97 numaralı hatlara ulaşarak kayıt oluşturabilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster