Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 27 Haziran 2024 48 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ YÜZME HAVUZUNUN BÜTÜN DETAYLARI BELLİ OLDU

Tarsus Su Park Yüzme Havuzu’ndan Büyük Hizmet!

Tarsus Belediyesi Tarsus Su Park Yüzme Havuzu Müdürü Sinan Kanatlı, Akkoza mikrofonlarına yaptığı özel açıklamalarda, havuzun yenilenen hizmet programını ve hijyen standartlarını detaylandırdı.

Pazartesi Hariç Haftanın Her Günü Açık!

Sinan Kanatlı, havuzun pazartesi hariç haftanın her günü açık olduğunu belirterek, “Salı günleri kadınlar günü, çarşamba ve perşembe günleri karma gün, cuma ve cumartesi aile günü, pazar ise çalışan ve esnaf vatandaşlarımız için karma günü olarak belirledik,” dedi.

Hijyen ve Temizlikte Taviz Yok

Kanatlı, hijyen ve temizlik konusundaki hassasiyetlerini vurgulayarak, “Havuzumuzun günlük temizlik ve ölçümleri Tarsus Belediyesi tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Ayrıca 7 ve 15 günlük periyotlarla Sağlık Bakanlığı tarafından da testler gerçekleştiriliyor. Havuz girişlerinde duş almak ve bone takmak zorunludur,” ifadelerini kullandı.

Engelli ve Gazi Vatandaşlara Ücretsiz Hizmet

Tarsus Belediye Başkanı Sn. Ali Boltaç’ın talimatları doğrultusunda, engelli ve gazi vatandaşların belgelerini göstermek suretiyle havuzdan ücretsiz yararlanabileceğini belirten Kanatlı, bu hizmetin toplumda büyük takdir topladığını söyledi.

Uygun Fiyatlarla Havuz Keyfi

Havuz kullanım fiyatları konusunda da bilgi veren Kanatlı, “Bu yıl sivil girişler 200 TL, öğrenci girişleri ise 150 TL olarak belirlenmiştir. Öğrencilerin mutlaka öğrenci belgelerini veya kartlarını göstermeleri gerekmektedir,” diye ekledi.

Ailelere Özel Saatler

Hafta içi 10:00 ile 16:00 saatleri arasında açık olan havuz, 16:00 ile 18:00 arasında dinlendirilmekte ve ardından 18:00 ile 21:30 saatleri arasında sadece ailelerin kullanımına açılmaktadır.

Yüzme Kurslarıyla Güvenli Eğitim

Yüzme Kursu Sorumlusu Ömer Şenel ise yüzme kurslarının detaylarını paylaşarak, “Kurslarımız hafta içi salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 08:00’den 20:00’ye kadar birer saatlik seanslarla yapılmaktadır.

Toplamda 12 çalışma, yani 3 hafta sürmektedir. Kurs ücreti 1400 TL olup, 7 yaş ve üzeri kursiyer kabul etmekteyiz,” diyerek Ayrıca sezon sonunda kursiyerlere katılım belgesi verileceğini ve yüzme yarışı yapmayı planlıyoruz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster