Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus 12 Temmuz 2024 44 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YAZ OKULLARI BAŞLIYOR

TARSUS’TA SPORLA DOLU BİR YAZ

Çocukların spor yapmasını sağlamak, spor bilincini aşılamak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla Tarsus Belediyesi tarafından “Yaz Okulu” kursları başladı.

Tarsus Belediyesi, deneyimli spor eğitmenleri gözetiminde 11 farklı branşta kurs kayıtlarına başladı. 7-15 yaş arası çocukların yer alacağı kurslar tüm katılımcıları bekliyor.

Voleybol, Basketbol, Jimnastik,  Futbol, Atletizm, Karate, Güreş, Boks, Kick Boks, Muaythai,  Wushu kursları yer alıyor. Jimnastikte 4-9 yaş arası, diğer branşlarda ise 7-15 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabilecek.  Detaylı bilgi ve kayıt için Mehmet Çelebi Spor Salonu’ndan bilgi alınabilecek.

 

“TARSUS’TA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Geleceğin sporcularını yetiştirmek ve çocukların yaz mevsimini daha verimli değerlendirmek için yaz kurslarını açtık. Tarsus’ta geleceğin sporcuları yetişiyor.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster