Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 30 Mayıs 2024 51 Görüntüleme

Tarsus Belediyesi SK Güreşçileri Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Başarı Elde Etti

Kayseri’de düzenlenen Okul Sporları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen Yıldızlar ve Gençler Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda, Tarsus Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri üstün performanslarıyla dikkat çekti.

70 kg kategorisinde mücadele eden Ramazan Tunç, Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. 80 kg kategorisinde Hakan Demirsel ise Türkiye 2.’si olmayı başardı. Diğer başarılı sporcular arasında, 35 kg kategorisinde Emre Çiftçi Türkiye 3.’sü ve 60 kg kategorisinde Ümmet Çiftçi Türkiye 3.’sü olarak yer aldı.

Tarsus’u gururla temsil eden ve büyük başarılar elde eden sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor, emekleri ve başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tarsus Belediyesi Spor Kulübü, bu önemli başarılarıyla Tarsus’un adını bir kez daha gururla duyurmuş oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster