İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 3 Kasım 2023 132 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ MANTAR ÜRETİM SERALARI VE MEYVE/SEBZE KURUTMA VE PAKETLEME TESİSİ İLE UZMANLARDAN TAM NOT ALDI

Tarsus Belediyesi’nin yürüttüğü Mantar Yetiştiriciliği Kursu ve Ortak Kullanım Tesisleri Projesi’ni ziyaret etmek üzere gelen yetkililer ve uzmanlar, belediye tarafından gerçekleştirilen başarılı çalışmalar dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdi. Misafirler, belediye tesislerini ve üretim alanlarını gezip kurulmuş ürünleri test etme fırsatı buldular. Mantar üretim seralarını gezerek detaylı bilgiler edinerek yapılan çalışmaları takdir ettiler.

Tarsus Belediyesi, “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyonu için Girişimcilik Kapasitesinin İyileştirilmesi – (ENHANCER)” Projesi kapsamında yürüttüğü Mantar Yetiştiriciliği Kursu ve Ortak Kullanım Tesisleri Projesi’ni ziyaret etmek ve teknik incelemelerde bulunmak üzere T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu, Güney Anadolu, Doğu Karadeniz, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlıkları, İpekyolu, Doğu Akdeniz ve Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilileri ve uzmanlarını belediyede ağırladı.

TARSUS BELEDİYESİ ÇALIŞMALARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Meyve/Sebze Kurutma ve Paketleme Tesisi ve Mantar Üretim Seralarını gezen misafirler üreticileri desteklemek amacıyla kente yeni tesisler kazandırmaya devam eden Tarsus Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını ve projesini takdir ederek beğendiklerini dile getirdiler. Tesislerle ilgili bilgiler alan misafirler aynı zamanda sorularını iletti. Gezinin ardından yetkililer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile görüşme gerçekleştirdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster