Ana Sayfa Gündem, Tarsus 22 Ekim 2024 4 Görüntüleme

Tarsus Belediyesi, Karayayla Mevkiinde Yol Bakım Çalışmalarına Başladı

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Karayayla mevkiinde yol bakım çalışmalarına başladı

Bölgedeki yolların iyileştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar, vatandaşların güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlayabilmesi için yoğun bir şekilde sürdürülüyor.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımızın huzur ve güven içinde ulaşım sağlaması için ekiplerimiz memnuniyetle ve uyumla sahalarda!” ifadelerini kullandı.

Karayayla mevkiinde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TADER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TADER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster