İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Şubat 2023 136 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ HALK EKMEK FIRINI’NDA ÜRETİLEN EKMEKLERİN TÜMÜ DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLİYOR

Tarsus Belediyesi, belediyeye ait Halk Ekmek Fırını’nda günlük üretilen ekmeklerin tümünü depremzedelere gönderiyor. Şu ana kadar fırında üretilen 85 bin adet ekmek deprem bölgesine doğru yola çıktı. Ekmek üretimi ve bölgeye gönderim devam ediyor.

Türkiye merkez üssü Kahramanmaraş‘ın Pazarcık ilçesi olan 7.7’lik depremle sarsıldı. Ülkede en az 10 ilde büyük hasarlar meydana geldi. Türkiye’nin dört bir yanından destek gelirken Tarsus’ta depremzedeler için seferberlik sürüyor. Bu kapsamda Tarsus Belediyesi Halk Ekmek Fırını Türkiye’nin birçok yerinde yaşanan elim deprem olayı sonrası, bünyesinde günlük üretilen ekmeklerin tümünü deprem bölgelerine gönderiyor. Dün başlayan ve 55 bin somun, 30 bin roll ekmek olmak üzere toplamda 85 bin adet üretilen ekmekler deprem bölgesine doğru yola çıktı.

DEPREMZEDELER İÇİN EKMEK ÜRETİMİ CANLA BAŞLA SÜRÜYOR

Deprem bölgelerinde deprem mağdurlarının gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla kolları sıvayan Tarsus Belediyesi, ekmeklerin vatandaşlara yönelik satışını durdurarak tümüyle üretilen ekmekleri deprem bölgesine gönderiyor.  Deprem bölgelerine daha fazla ekmek ulaştırabilmek için gece gündüz çalışan Tarsus Belediyesi Halk Ekmek Fırını günlük olarak ekmek üretimini canla başla sürdürüyor. Ekmekler, acil ihtiyaç noktalarında bulunan yetkililerle iletişim kurularak koordineli bir şekilde gönderiliyor. Halk Ekmek Fabrikasında günlük üretilen ekmeklerin tamamı depremzedelere gönderiliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster