İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 12 Kasım 2022 176 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Tarsus Belediyesi’nin Basına ve Kamuoyuna Açıklama metni aşağıdadır.
Basına ve Kamuoyuna;
12.11.2022 Tarihinde İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Toplantısı için hak sahiplerinin talebi üzerine, Tarsus Belediye Meclis Salonu’nda tertiplenen ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı, hak sahipleri ile TESKİ Yönetim Kurulu ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN’ın da vatandaşların soru ve taleplerini dinlemek üzere hazır bulunduğu toplantı akışında, katılımcılardan bir tanesinin Tarsus Belediye Başkanı’na attığı iftiralar sebebiyle; kişi toplantı salonundan dışarıya davet edilmiştir.
Bu dakikadan sonra, gelişmelerden gözlemlediğimiz üzere ‘’organize geldiği anlaşılan’’ ve ‘’İsmetpaşa Mahallesi’nde hak sahibi olmayan’’ bir grubun Tarsus Belediyesi Meclis Kürsüsüne yürümesi, tehdit ve küfürler savurması, meclis salonu kapılarını tekmeleyerek kırmaları üzerine toplantı sonlandırılmıştır.
Şuan, bir kamu bilgilendirme toplantısına, halkı galeyana getirmek isteyen ve İsmetpaşa Mahallesi’nde hak sahibi olmayan yabancı kişileri toplantıya getirerek ‘’organize bir şekilde kamu oyu huzurunu kaçırmaya yönelik’’ davranışlar sergileyen, ‘’kamu malına zarar veren,’’ çeşitli küfür ve iftiralarla Tarsus Belediye Başkanı ve Başkanlığı’na hakaretler yağdıran kişi ve kişiler hakkında, tüm video kayıtları, görsel materyaller ve ses kayıtları ile birlikte Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmek suretiyle, ilgili mercilere kurum avukatlarımız aracılığıyla şikayette bulunulmaktadır.
Buradan Tarsus Kamuoyu ve Yerel Basını’na bildirmek isteriz ki, ‘’dolandırıcılık’’ ve ‘’görevi kötüye kullanma’’ suçları sebebiyle hakkında şikayette bulunulmuş, ‘’şirket bilgilerini paylaşmaktan/ifşa etmekten’’ hakkında hukuki işlemler başlatılan kişi ve kişilerin İsmetpaşa Halkı’nı galeyana getirmesine, toplum düzenini bozmasına, Kentsel Dönüşüm Projelerimize ‘’organize’’ saldırılar düzenlenmesine müsaade etmeyeceğimizi; bu kişilerin ‘’toplum algısını yönlendirme çabalarını’’ ve bu çabalarını ‘’SONUCA GİDEN HER YOL MÜBAHTIR’’ anlayışıyla kuvvetlendirmelerini sükunetle izliyor, ‘’aşağılık pazarlıkların’’ içinde olmayacağımızı bir kez daha bilgilerinize sunuyoruz!
TARSUS BELEDİYESİ

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster