Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 19 Eylül 2023 92 Görüntüleme

Tarsus Belediyesi, Altaylılar Mahallesi’nde Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirdi

Tarsus Belediyesi, 19 Eylül Salı günü Altaylılar Mahallesi’nde toplu açılış töreni düzenledi
Açılış töreni, mahalle sakinlerinin uzun zamandır beklediği bir dizi önemli projenin tanıtımına ev sahipliği yaptı. Altaylılar Mahallesi sakinlerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirilen açılış töreninde Semt Pazarı, 2 adet Park ve Koruluk resmi olarak hizmete açıldı. Mahallenin gelişimine katkı sağlayacak bu projeler, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
“Tören sırasında duygu dolu anlar yaşandı”
Geçtiğimiz dönemde vefat eden Altaylılar Mahallesi’nin sevilen muhtarı Perihan Özcan, açılış töreninde anıldı. Onun hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşayan, vekaleten Altaylılar Mahallesi Muhtarlığı görevini üstlenen Yeliz Kaya Bozkurt, duygu dolu bir konuşma yaparak Perihan Özcan’ı andı.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan törende bir konuşma yaparak Tarsus Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda merhum Perihan Özcan’ı saygıyla andı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster