Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 23 Kasım 2023 77 Görüntüleme

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Basınıyla Kahvaltıda Buluştu

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Kent Lokantası’nda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sabah kahvaltısında samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Başkan Bozdoğan belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği çalışmaları paylaşarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Bozdoğan, Tarsus’un gelişimi ve halkın refahı için yapılan projeler hakkında detaylı bilgiler verirken, belediyenin sosyal, kültürel ve altyapı alanlarındaki çalışmalarına vurgu yaptı. Basın mensupları, şehirdeki güncel konular ve projeler hakkında Başkan Bozdoğan’a sorular yönelterek, belediyenin gelecek hedefleri hakkında bilgi aldı. Başkan Bozdoğan, toplantının sonunda katılımcılara teşekkür ederek, şehrin daha da güzelleşmesi için birlikte çalışma çağrısında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster