İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Şubat 2024 49 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN EMEKLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, Bugün (13.02.2024) Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şubesini ziyaret ederek emeklilerle bir araya geldi
Ziyarette TÜED Tarsus Şube Başkanı Arif Kılınç ile bir süre sohbet eden Başkan Bozdoğan:” Emekliler için Termal Otel rahatlıkla değerlendirilebilir” dedi.
Başkan Bozdoğan, emeklilerin isteklerini dinleyerek onlarla samimi bir diyalog kurdu. Ziyaret sırasında, belediyenin mevcut ve planlanan projeleri hakkında emeklilere bilgi verildi. Bozdoğan, emeklilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, gelecek planları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret sırasında, TÜED tarafından etkinliğe katılan yüzlerce emekli katılımcıya helva ikram edilirken, Tarsus Belediyesi de katılımcılara kahve dağıttı.
Emeklilerin ziyaretten memnuniyet duyduğu gözlemlendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster