İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 8 Nisan 2024 47 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, VAHAP SEÇER’İN MAZBATA TÖRENİNE KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ikinci dönemi için mazbatasını aldı. Törene Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da katıldı.Seçer’in mazbata töreni, Mersin’deki siyasi ve yerel yönetim çevrelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yaptığı konuşmada, bölgedeki dayanışmanın önemine vurgu yaparak, yeni dönemde belediye başkanları ile kentin geleceğini aydınlatmak için iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

TARSUS VE MERSİN UYUMLA ÇALIŞACAK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ikinci dönemi için düzenlenen mazbata töreni, Mersin’de siyasi ve yerel yönetim çevrelerinin yanı sıra vatandaşların da ilgisini çekti. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın katılımı, siyasi dayanışmanın önemine işaret etti. Başkan Boltaç’ın da her fırsatta dile getirdiği Mersin ile uyumla çalışma çağrısı yapıldı. Başkan Seçer konuşmasında Tarsus’un genç başkanı Ali Boltaç’ı seçtikleri için Tarsus halkına da teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN SEÇER, ‘’ALİ BAŞKANIN YANINDAYIZ’’

Başkan Seçer yaptığı konuşmasında, ‘’Hepimiz biriz beraberiz, biz koca bir Mersiniz, biz koca bir Türkiye’yiz. Mersin’de herkes rahat olsun. Tarsus’a sesleniyorum, Anamur’a sesleniyorum, 13 ilçemizdeki vatandaşlarımıza sesleniyorum; vatandaşlarım kendinizi iyi hissedin, rahat hissedin. Hepinizi seven, saygı duyan belediye başkanları var artık. Herkesin yanında olacağız, onları mahcup etmeyeceğiz. Ali Başkan Tarsus’ta yeni belediye başkanı ama biz onun yanındayız.’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster