Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Ekim 2023 131 Görüntüleme

TARSUS ASHAB_I KEHF PLATFORMU :” Filistin Halkına, Direnişe ve Dirilişe Selam Olsun! “

Tarsus Yarenlik Alanı’nda, Tarsus Ashab-I Kehf Platformu öncülüğünde ‘Aksa Tufanı’ adıyla başlatılan operasyona destek amaçlı basın açıklaması düzenledi

Basın açıklaması etkinliği, Muhammed Furkan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu Başkanı Hilmi Tuzcu basın açıklaması öncesi bir selamlama konuşması yaptı. Selamlama konuşması sonrası Şemsettin Tayşan, Filistin direnişini destekleyen ilahiler seslendirdi. Basın açıklamasına Tarsus Ashab-I Kehf Platformu üyesi Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahirhan Uysal, HÜDA PAR İlçe Başkanı Hikmet Tanış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurum Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Basın açıklaması Peygamber Sevdalıları Vakfı Mersin Koordinatörü Hakan Ayçoban tarafından okundu.Filistin’de yaşananların bugüne ait sorunlar olmadığına dikkat çeken Ayçoban, “Bir asırdan uzun bir süredir Siyonist işgalci çetenin Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı sistematik işgal ve katliam devam etmektedir. Topyekûn bir soykırım hedefiyle hareket eden işgalci siyonistler, her geçen gün işgali genişletmekte, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı necis postallarıyla kirletmekte, bu kutsal beldenin kutsiyetini hiçe saymakta ve adeta bütün bir İslam alemine meydan okumaktadır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster