Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 18 Ekim 2023 107 Görüntüleme

TARSUS ASHAB-I KEHF PLATFORMU: ” HAYDİ TARSUS, FİLİSTİN İÇİN YOLA ÇIK “

Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu Yetkilileri; Mali Müşavir Ahmet Ceylan, Davet ve Kardeşlik Derneği Başkanı CUMALİ Bozdağ,
Diyanet Sen Şube Başkanı Nazım Bahadır ve Hüda Par Yönetim Kurulu Üyesi Abdulgani Tarhan, Akkoza Medya Grubumuzu Ziyaret Etti
Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile gündem üzerine sohbet eden Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu yetkilileri, Filistin halkına destek için yapacakları etkinlikten bahsettiler.
Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu’nun düzenleyeceği Filistin halkına destek programı detayları ise şöyle:
22 Ekim Pazar günü saat 14.00 ‘de ” Haydi Tarsus! Filistin İçin Yola Çık ! “sloganıyla, Filistin halkına destek için Tarsus Ashab-ı Kehf Yolu Otoban Köprüsü altından başlayacak olan araç konvoyu, Tarsus Şehir Stadyumunun önünde son bulacak.
Ardından ise saat 16.00 ‘da Tarsus Yarenlik Alanı’nda Basın Açıklaması gerçekleştirilecek.
Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş, Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster