Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 29 Mayıs 2024 66 Görüntüleme

Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu Filistin’e Destek İçin Basın Açıklaması Yaptı

Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu Filistin’de yaşananları protesto etmek ve Filistinlilerle dayanışma için kitlesel basın açıklaması düzenledi.

Tarsus’ta Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Filistinde yaşanan siyonist işgalci rejimin zulmüne dikkat çekmek için kitlesel basın açıklaması düzenledi.

Aksa Tufanı’na destek için içlerinde Peygamber Sevdalıları Vakfı, Umut Kervanı Vakfı, Yetimler Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği ve Davet ve Kardeşlik Derneği gibi birçok İslami STK’yı barındıran Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu öncülüğünde Yarenlik Alanı’nda kitlesel basın açıklaması düzenlendi.

Sunuculuğunu Ashab-ı Kehf Platformu Başkanı Hilmi Tuzcu’nun yaptığı program, Tarsus vaizi Muhammed Furkan hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Basın açıklamasını ise Platform adına Mehmet Yazıcı okudu;

Programda, Mescid-i Aksa ve Filistin ile ilgili marşlar çalındı. Sık sık tekbirler getirilerek, Filistin, HAMAS ve Mescid-i Aksa lehinde sloganlar atıldı.

Hilmi Tuzcu hoca ve Tarsus İlçe müftüsü Murat Akçay, Filistinin anlam ve önemine binaen birer konuşma gerçekleştirdiler.

Program, Mikail Tayşan hocanın yaptığı dua ile sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster