Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 27 Mayıs 2024 32 Görüntüleme

Tarsus Adana Otoyolunda Zincirleme Kaza “İlk Belirlemeye Göre En az 10 ölü, 39 yaralı”

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Yenice mevkisinde, aralarında şehirler arası yolcu otobüsü ile kamyon ve otomobillerin olduğu araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı.

Ölü ve yaralıların olduğu bildirilen kaza bölgesine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

EN AZ 10 ÖLÜ, 39 YARALI!

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TAG Otoyolu’ndaki zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 39 kişi yaralandığını bildirdi.

Vali Ali Hamza Pehlivan yaptığı açıklamada şunları söyledi: ““Hepimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun. Şu anda Mersin İlimize bağlı Tarsus İlçemizin Yenice Mahallesi sınırları içerisindeyiz. Bugün akşam 19.00 sularında burada maalesef elim bir kaza gerçekleşti. Diyarbakır istikametinden Adana İline, oradanda Ankara ve İstanbul istikametine doğru seyretmekte olan bir yolcu otobüsü, otobanda seyir halindeyken nedeni henüz belirlenemeyen bir gerekçe ile kontrolden çıkmak suretiyle savrularak otobanın karşı şeridine geçmiş, orada 2 otomobille çarpışmış, ayrıca bir kamyonun da otobüse çarpmasının etkisiyle ne yazıkki can kayıplarımız ve yaralılarımız olmuştur.

İlk belirlemelere göre, maalesef 10 vatandaşımız vefat etmiş, beşi yakın güzergahta, aynı zaman diliminde yaşanan bir başta kazada olmak üzere 39 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımızın hastanelere intikalleri gerçekleştirilmiş ve tedavi altına alınmıştır.

Kaza haberini alır almaz 112 Acil Yardım ekiplerimiz, AFAD ekiplerimiz, İtfaiye ekiplerimiz, Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz olay mahalline gelmiştir. Öncelikle yaralıların hastanelere intikalleri gerçekleştirilmiştir. Bir yandan da otobanın tekrar trafiğe açılması ile ilgili çalışmalar yerine getirilmiştir.
Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’dan rahmet, ailelerine,yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Geçmiş olsun, başımız sağolsun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MSK Yalova’ya Acımadı: 80-70

MSK Yalova’ya Acımadı: 80-70

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster