Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus 14 Haziran 2024 54 Görüntüleme

Tarsus 29 Ekim Kadınları Derneği’nden Kadın Muhtarlara Ziyaret

Tarsus 29 Ekim Kadınları Derneği, yeni göreve başlayan kadın mahalle muhtarlarını ziyaret ederek başarılar diledi

Dernek başkanı Tülay Tıkır Erpehlivan, Sayman Ümmügülsüm Çetin, Yazman Hatice Ekiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Jale Gürbüz, Ayşe Temel ve Zehra Güner’den oluşan heyet, Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Sevda Kurt, Altaylılar Mahallesi Muhtarı Yeliz Bozkurt, Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman ve Yeniömerli Mahallesi Muhtarı Şefika Özge Karafakılı’yı ziyaret etti.


Dernek heyeti, muhtarlara yeni görevinde başarılar dileyerek, mahalleler de yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Tüm ziyaretlerde, dernek üyeleri ve muhtarlar karşılıklı iyi dileklerde bulunarak, mahallelerin daha yaşanabilir hale gelmesi için ortak çalışmalar yapma konusunda mutabık kaldılar. Ziyaretler, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti ve karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster