Ana Sayfa Gündem, Tarsus 29 Haziran 2024 17 Görüntüleme

TARDOBDER’den Merhum Uzm. Dr. Mücahit Emin POLAT İçin Duygu Yüklü Anma Programı

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER), geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden değerli üyesi ve önceki dönem Başkan Yardımcısı Uzman Doktor Mücahit Emin Polat için anlamlı bir anma programı düzenledi.

28 Haziran 2024 Cuma günü saat 17:00’da dernek binasında gerçekleştirilen program, duygusal anlara sahne oldu. Mücahit Emin Polat’ın ailesi, dernek üyeleri, gazeteciler ve çok sayıda seveni, bu anlamlı günde bir araya geldi.

Anma programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından, Dernek Başkanı Ümran Yıldırım, Mücahit Emin Polat’ın hayatını ve derneğe olan katkılarını anlattı. Konuşmasında, “Rahmetli Mücahit Emin Polat’ı rahmetle anıyoruz, bu anlamlı güne katılan herkese teşekkür ediyorum,” diyen Yıldırım, duygusal anlar yaşattı.

Programın ilerleyen saatlerinde katılımcılar, Mücahit Emin Polat ile ilgili anılarını ve duygularını paylaşarak onu bir kez daha andı. Duyguların yoğunlaştığı bu anlar, salondaki herkesi derinden etkiledi.

Ayrıca, Mücahit Emin Polat’ın fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterisi de gerçekleştirildi. Bu gösteri, Polat’ın hayatının farklı dönemlerinden karelerle katılımcıları hüzün ve nostaljiyle buluşturdu.

Programın sonunda Dernek Başkanı Ümran Yıldırım, Mücahit Emin Polat’ın ailesine özel olarak hazırlanan ve üzerinde “Kıymetli Polat Ailesi, merhum Mücahit Emin Polat’ı Tarsus’a, Tarsuslulara ve derneğimize yaşamı boyunca sağladığı katkı ve desteklerinden dolayı unutmayacağız” yazılı hatıra plaket tabağını takdim etti.

Bunun yanı sıra, derneğe katkı sağlayan önceki dönem yöneticilerine de hatıra plaketleri verildi. M. Cüneyt Işık, Ahmet Deniz, Mahmut Kahraman, Uğur Uyar ve Leyla Çakmak’a plaketleri Dernek Başkanı Ümran Yıldırım tarafından takdim edildi.

TARDOBDER’in bu duygu yüklü anma programı, katılımcılar tarafından büyük takdir topladı ve Mücahit Emin Polat’ın unutulmaz bir şekilde anılmasını sağladı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster