Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 13 Eylül 2024 17 Görüntüleme

TARDOBDER’den İlçe Milli Eğitim Müdürü Anteplioğlu’na Ziyaret

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER) yönetimi, Ümran Yıldırım başkanlığında Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yeni eğitim-öğretim yılındaki projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, sıcak bir atmosferde geçti.

Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, “Yeni eğitim-öğretim yılında yapılabilecek çalışmalar ve geleceğe yönelik projeler üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Başkan ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ederiz,” dedi.

TARDOBDER Başkanı Ümran Yıldırım ise ziyarette şunları söyledi: “TARDOBDER Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Anteplioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni eğitim-öğretim yılında yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Müdürümüzün misafirperverliğinden, ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

Ziyaret sonunda, taraflar Tarsus’ta eğitimin kalitesini artırmaya yönelik projeler üzerinde birlikte çalışma temennisinde bulundular.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster