İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 24 Nisan 2023 132 Görüntüleme

TARDOBDER’DE 23 NİSAN, MUHTEŞEM ETKİNLİKLERLE GEÇTİ

Kısa Adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği, 23 Nisan’da öyle bir etkinlik gerçekleştirdi ki son zamanların en güzel etkinliklerinden biri oldu.

‘TAŞ BOYAMADAN YÜZ BOYAMAYA, YARATICI DRAMADAN EL BECERİLERİNE, PALYAÇO GÖSTERİSİNDEN DJ PERFORMANSINA, HAMBURGER ETKİNLİĞİNDEN PASTADA KESİMİNE, İÇİ ŞEKER DOLU SULUKTAN, İÇİ KIRTASİYE MALZEMESİ DOLU KALEMLİĞİNE, PATLAMIŞ MISIRDAN, İÇECEKLERE kadar son zamanların en güzel etkinliklerinden birini gerçekleştirdi.


DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ve AİLELERİNE HAMBURGER DAĞITILDI.

23 Nisan 2023 Pazar günü saat 14:00’de başlayan etkinliğe yüzlerce depremzede ve aileleri katıldı. Çocuklar ve aileleri, Yaklaşık 250’den fazla çocuğun katıldığı, Taş boyama, Yüz boyama, Yaratıcı Drama, El Becerileri, ve Dj eşliğinde doyasıya eğlendiler, Katılan tüm çocuklara ve ailelerine gün içerisinde Hamburger ikramı da yapıldı.

23 NİSAN PASTASI KESİLDİ, ŞİİRLER OKUNDU, MISIR PATLATILDI

Mısır Patlatılıp dağıtıldı ardından, Hamburger ikramı, Hamburger ikramının ardından, 23 Nisan’a özel hazırlanan pastada kesildi ve çocuklara dağıtıldı. Pastalar yenilirken, günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

ÜMRAN YILDIRIM VAHAP SEÇER’E TEŞEKKÜR ETTİ.

Tardobder Başkanı Ümran Yıldırım çocuklara yaptığı konuşmada , Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sizlere hediyesi var, Saklama kabı, suluk, ve şekerlik olmak üzere sizlere hediyesi var kendisine sizlerin adına teşekkür ederim dedi.


ETKİNLİĞE YOĞUN KATILIM VARDI

23 Nisan için TARDOBDER’in düzenlediği özel 23 Nisan Etkinliğine İlçe Emniyet Müdürümüz ALi Garanlı, İlçe Spor Müdürümüz Memet Öztürk, Siyasi Parti Temsilcileri, Müdürler, Stk temsilcileri, ve vatandaşlar katıldı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster