Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 22 Ağustos 2024 47 Görüntüleme

TARDOBDER Farkındalık Günlerinde Buluştu

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER), 19 Ağustos 2024 Pazartesi akşamı Cafe Morötesi’nde anlamlı bir etkinlik düzenledi

Katılımcılar, Kemal Erkeç’in rehberliğinde “Doğum, Yaşam ve Ölüm; Kendini Sevmek, Ustaca Sevmek” konularında derinlemesine bir sohbet gerçekleştirdi.

TARDOBDER Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Yıldırım, etkinliğin ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Morötesi’nin büyüleyici atmosferinde hem görsel hem de ruhsal olarak zenginleştik ve şifalandık. Kendimize ve ruhumuza kaliteli, faydalı zamanlar hediye ettik. Bu süreçte, insanın sırlarına farklı kapılar açmamıza, farkındalığımızı geliştirmemize ve sevgiyi çoğaltıp paylaşmamıza olanak tanıyan Kemal Bey’e içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım ayrıca, etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür ederek, “Bu hayattan geçerken, her şeyi fark ederek ve severek yaşamalıyız. En büyük sevgi kalpte başlar. Önce kendimizi sever, sonra bu sevgiyi çoğaltıp paylaşarak, ustaca severiz” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster