İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 3 Kasım 2022 213 Görüntüleme

TARDOBDER ‘de ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN ŞİİRLERİ ve ŞARKILARI İLE ANILDI

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER) Tarsus’lu şair Ümit Yaşar OĞUZCAN’ı anma programı Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Dernek Başkanı Sn. Ümran YILDIRIM konuşma yaptı.

Konuşmasında Tarsuslu Şair Ümit Yaşar OĞUZCAN’ın çektiği acılara sıkıntılara değinen sayın Yıldırım, bu zorluklara rağmen 45 yıllık hayatında 10’larca eser bıraktığını vurguladı ve Ümit Yaşar OGUZCAN’ın şiirini okuyarak konuşmasını tamamladı.

Ardından, Ümit Yaşar OĞUZCAN’ın kuzeni, Hikmet OĞUZCAN, Ümit Yaşar OĞUZCAN’ın hayatında bilinmeyenleri anlattı.

Anma Programı Remzi ÇELİK, Halil SARP, Sevinç SUCUGİL, M. Emin POLAT, kader KUTLU, Halil AKZOY, ve Ümran YILDIRIM Ümit Yaşar OĞUZCAN şiirlerini seslendirerek devam etti.

Şiirlerin yanı sıra, ayrıca Sevinç AKIN, Ahmet DENİZ, İbrahim ÖZİŞLER, ve Seyfettin ZEYBEK ise Ümit Yaşar OĞUZCAN şarkılarını seslendirdi. Programda sazende ekibi olarak İsmet KARABULUT, Seyfettin Zeybek ve Naim TAŞOĞLU yer aldı.

 

Canlı Yayını İzlemek İçin : https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/538123624815133

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster