İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 1 Nisan 2023 202 Görüntüleme

TALİP ŞAHİN;”Kararlılıkla Çıktığımız Bu Yolda İlerleyeceğiz!! “

TBMM 28. DÖnem Memleket Partisi Mersin Milletvekili Aday Adayı Talip ŞAHİN, gündemi değerlendirdi.

 

Yaptığı açıklamasın da kısaca kendini tanıtan Talip Şahin şunları söyledi ;

“Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve ardından 4 yıllık İktisat Fakültesi olarak lisans eğitimini tamamladım. Uzunca bir süre Tarsus’ta ticari faaliyetlerde bulundum. Diksiyon ve Sunum Eğitimleri haricinde Maliyet Muhasebesi ,Muhasebe ,İktisat,Denetim,Karakalem, Portre, Yağlıboya, ve gitar olmak üzere uzunca bir süre eğitim verdim dedi.

SİYASİ HAYATINDAN BAHSEDEN ŞAHİN 2 yıl önce Memleket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı kurucular kurulu üyesi olarak, Tarsus’ta faaliyete başladım. Daha sonra İl Başkan Yardımcılığı’na getirildim.

Şuanda ise Memleket Partisi Mersin İl Başkanlık görevimi sürdürmekteyim. Sn. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için başlatılan imza kampanyasında YSK’ nın önünde 6 gün boyunca görev aldığını vurguladı.

ŞAHİN SÖZLERİNE ; ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA KARARLILIKLA İLERLEYECEĞİZ diyerek; Biz Memleket Partisi olarak Mustafa Kemal Atatürk ‘ün ülkemize inşa ettiği evrensel yapıyı tartıştırmayan, hukuk üstünlüğünü savunan bir partiyiz, Anayasamızın ilk 4 maddesinden asla taviz vermeyeceğiz.

Laik ,bilimsel ve parasız eğitim diyeceğiz. Her şeye muhalefet olmayacağız. Etik, temiz ve ilkeli siyaset güdeceğiz. Bizim partimizin Kirli emellerle işi yok tertemiz bir partiyiz. Nasıl Libya teskeresini destekliyorsak ,Mavi Vatanı destekliyorsak ,İHA ’ları ve SİHA ’ları destekliyorsak ,hatta daha da fazla yapılması gerektiğini savunuyorsak ,eğriye eğri doğruya doğru diyeceğiz, kararlılıkla çıktığımız bu yolda ilerleyeceğiz, dedi.

Ayrıca ; BURADAN BİR ÖNEMLİ AÇIKLAMA DAHA YAPMAK İSTİYORUM…

Vatandaşlarımız arasında oyları neden bölüyorsunuz gibi sorular oluyor maalesef. Bunu çok iyi niyetli ve sayısal değerlendirmeyen dostlarımız soruyorlar. Bu sistemde oy bölünmez. Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce’ nin verdiği bir örnekle açılamam gerekirse; 1965 den beri Fransa’da Cumhurbaşkanları 2.turda seçilmiştir. Birinci tur bir ön seçimdir. Yani 2.turda kimler yarışacak o belirlenir. Oy bölünmesi diye bir şey yoktur. Oy bölünmesi parlementer sistemde olur .

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’ye gönül rahatlığıyla oy verebilirsiniz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster