Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 26 Nisan 2023 143 Görüntüleme

TALAT DİNÇER ,ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı Talat Dinçer, CHP Tarsus İlçe Teşkilatı ile birlikte 25.04.2023 Salı günü bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında, Tarsus Ziraat Odasını da ziyaret eden Sayın Dinçer,Ziraat Odası Başkanı Sayın Veyis Avcı ile gündeme dair sohbet etti.

Ziyaretinde Talat Dinçer’e ;Chp Tarsus İlçe Başkanı Ozan VARAL,Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar Genel Müdür Ali Uyan ,Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Av. Arb. Ünzile Kuru, CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve CHP Tarsus İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Partiler eşlik etti.

Ziyaret sonunda Sayın Avcı:“CHP Mersin Milletvekili Adayı Talat Dinçer ve CHP Tarsus İlçe Teşkilatı odamızı ziyaret ettiler.Ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder,14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde başarılar dileriz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster