Ana Sayfa Gündem, Yaşam 30 Temmuz 2024 35 Görüntüleme

TADER’den Geleneksel Aşure Günü Etkinliği

Ankara’da yaşayan Tarsusluları bir araya getiren Tarsus Derneği (TADER), bu yıl da Muharrem Ayı dolayısıyla “Aşure Günü” etkinliği düzenledi.

TADER Başkanı Semih Özsu, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizle Aşure Günü etkinliğinde buluştuk. TADER olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da, bereketi paylaşmanın, manevi duyguların ve hoşgörünün en üst seviyede yaşandığı Mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla, geleneksel olarak düzenlediğimiz Aşure Günümüzü yine hemşehrilerimizle buluşarak, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyoruz. Bugünümüze katkı sunan, emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Etkinlikte, Ankara’da yaşayan Tarsuslular bir araya gelerek aşure ikramında bulundu. Katılımcılar, geleneksel lezzeti paylaşmanın ve birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster