Ana Sayfa Gündem, Tarsus 11 Mart 2024 29 Görüntüleme

TADER Genel Başkanı Semih Özsu’dan Ramazan Ayı Mesajı

TADER Genel Başkanı Semih Özsu Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özsu mesajında;’’ Bu yılda hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma ve huzur mevsimi on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e sağlıkla kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayı, Müslüman aleminin aynı manevi duygularda birleşmesini sağlayan, hoşgörünün, dayanışmanın ve yardımlaşmanın öneminin daha iyi anlaşıldığı aydır.

Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravinin coşkusunu hissederek Ramazan ayını anlamlı kılan birçok güzelliği yine hep birlikte yaşayacağız.

Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster