İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 9 Kasım 2022 181 Görüntüleme

TADER Başkanı Semih Özsu’nun ; ”“ATAMIZI RAHMETLE, SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ”

TADER Başkanı Semih Özsu’nun 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı yayımladı.

Semih Özsu Mesajında: “Milletimizi tarih sahnesinden silmek isteyen emperyalist güçlere karşı verilen İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, tüm yaşamını bağımsızlığı ve kalkınmasına adadığı Türk Milleti’nin yüreğindeki eşsiz ve erişilemez konuma sahiptir.

Bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi her şartta korumak, ilerletmek, gösterdiği hedefe ulaştırmak, onu yücelterek sonsuza kadar yaşatmak için güçlü bir Türkiye’yi gelecek nesillere emanet etmek en büyük görevimiz ve sorumluluğumuzdur.

Bu düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 84. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu cennet vatan için fedakârca canlarını ortaya koymuş tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster