İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 18 Ekim 2022 215 Görüntüleme

TADER Başkanı Semih Özsu “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

‘’Muhtarlarımız devletin gözü kulağı, vatandaşın ise sesidir’’.

Başkan Semih Özsu mesajında; ‘’Muhtarlık makamı, toplumsal hayatımızın en önemli yapı taşlarından biri olarak, devletimizin vatandaşa açılan ilk makam kapısıdır.

Vatandaşın hastasında, cenazesinde, düğününde kısacası sosyal yaşamın içerisinde kendini gösteren, her türlü üzüntüde ve sevinçte kapısını gönül rahatlığıyla çaldığı muhtarlarımız bizlerin baş tacı olmuştur. Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen muhtarlarımız, köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcisidir. Vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır.

İnsan ve hizmet odaklı bir anlayışla devlet kurumları arasında hizmet köprüsünü kurarak fedakârca çalışan ve her zaman bir araya gelmekten onur duyduğum, Mersin İlimizin Tarsus ve diğer ilçelerinde bu kutsal görevi yerine getirmekte olan değerli Muhtarlarımız başta olmak üzere, ülkemizin diğer İllerinde görev yapan tüm Muhtarlarımızın “19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ” nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster