Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 14 Ekim 2024 11 Görüntüleme

TADEKA’DA “TARSUS ARKEOLOJİSİ BAĞLAMINDA KÜLTÜR TURİZMİ” SÖYLEŞİSİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında kent söyleşileri devam ediyor.

Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sabri Arıcı’nın konuşmacı olarak katıldığı “Tarsus Arkeolojisi Bağlamında Kültür Turizmi” konu başlıklı söyleşi TADEKA’da gerçekleştirildi.

TADEKA üyeleri, sanatseverler ve vatandaşların katılım gösterdiği söyleşi slayt eşliğinde düzenlendi.

Doç. Dr. Sabri Arıcı, sunumunun ilk bölümünde binlerce yıllık tarihi olan Tarsus’un zaman yolculuğundan kesitler sundu

Kentin tarihi zenginliklerini tek tek vurgulayan Doç. Dr. Sabri Arıcı, kültür turizminin canlanabilmesi adına önerilerini dile getirdi, benzer çalışmalardan kesitler vurguladı.

Arıcı, söyleşide katılımcıların sorularını da yanıtladı. Program sonunda TADEKA üyeleri Dr. Ali Cerrahoğlu ve Veteriner Hekim Murat Topçuoğlu tarafından Doç. Dr. Sabri Arıcı’ya sunumundan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster