Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 6 Eylül 2024 23 Görüntüleme

TABİT GECE BİSİKLET TURU İLE TARSUS’TA FARKINDALIK YARATIYOR

Tarsus Kent Konseyi’ne bağlı TABİT (Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu), bisiklet ile ulaşım konusunda farkındalık yaratma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Performans turlarının yanı sıra, Her hafta düzenledikleri etkinliklerle, Tarsus halkını bisiklet kullanmaya teşvik eden topluluk, şehirde sağlıklı yaşamı, çevre dostu ulaşımı ve trafik sorununa çözüm olarak örnek teşkil ediyor.
TABİT, her Perşembe akşamı saat 19:30’da düzenli olarak 15 ila 20 kilometrelik bisiklet turları gerçekleştiriyor. Bu etkinlikler, sadece bisiklet severler arasında değil, aynı zamanda Tarsus’un tanınmış simaları, kanaat önderleri, iş insanları ve spor meraklıları arasında da büyük ilgi görüyor.
Turlar, güvenlik önlemleri alınarak, şehrin farklı noktalarına uzanan rotalar ile katılımcılara hem keyifli bir spor yapma imkânı sunuyor hem de şehir içi bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor.
Bu hafta düzenlenen gece turuna Akkoza Medya Grubu CEO’su Hasan Selenoğlu ve Rejisörü Erdal Alakaş da katılarak etkinliğe renk kattı. Tarsus’un caddelerinde ilerleyen bisiklet konvoyu, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Yaklaşık 20 kilometrelik turun ardından grup, Tarsus’un sevilen mekanlarından Neşve Cafe’de son buldu.
Neşve Cafe’de düzenlenen sıcak ve samimi ortamda Tarsus Kent Konseyi Başkanı ve CHP Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Musa Ceylan, TABİT Yöneticisi Dr. Ali Cerrahoğlu ve TABİT Bisiklet Topluluğu Sorumlusu Gökhan Özberk de katılımcılarla bir araya gelerek bisiklet turlarının şehirde yarattığı etki üzerine sohbet ettiler.
Etkinlik sonunda ise tura katılanlar için özel bir sürpriz gerçekleştirildi
Tura katılanlardan Oğuz Kara, el emeğiyle hazırladığı birbirinden şık ve kullanışlı 10’larca sepeti etkinliğe katılanlara hediye etti. Bu anlamlı jest, katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.
Bizde Akkoza Medya Grubu Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğuna ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Elinize Emeğinize sağlık.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster